… legalábbis kétévente.

A július végi időbeli ütemezéshez képest két hetet toltunk a szilágyerkedi játszótér-fejlesztés időpontján, így szeptember 15-én kezdünk és 19-én hagyjuk abba a munkát.

 

A tervek között szerepel néhány pad (a padokról feltettem néhány fotót - lehet voksolni, hogy ki melyiket csinálná szívesen, és természetesen lehet új ötlettel is jönni), egy lengőhinta (Lacus jóvoltából bébiülőkével feleszerelve) és némi cserje telepítés szerepel. Ugyanakkor tervezzük egy mászófal összerakását is. Az alapanyag-szükségletet jövő hét elején megkapja a szilágyerkedi közösség. A cserjéket megnézzük itt is, ott is. S válogatunk valami olyat, ami kibírja a hideg szilágysági telet is. Aztán az építők lendületén múlik, hogy mire jutunk.

Az erkedieken kívül, akik biztosan ott lesznek: Bordáska, Imola, Lacus, Palkó, Macsu. Van ígéret arra, hogy profi fotós is megörökíti “tettünket”, ugyanis Haáz Sanyika és barátnője is csatlakozik hozzánk egy rövid időre. S azért győzködjük még a nemzet televízióját (Duna TV), s főleg Gézu barátunkat, hogy ha ideje engedi, akkor némi mozgókép is készül.

Reméljük, hogy Varga Zoli is ráér, és persze számítunk a rendkívül elfoglalt Jocóra is. Györkös-Mányi Csabával beszéltem a Félszigeten, de nem ér rá. Zsuzsa jelezte a kommentekben, hogy teljes lelki támogatását élvezzük. Nándiék házat építenek - s mert a ház nem játék, így nem jönnek. Többiek?

 

Ugyan nincs kampány, de holmi politikusra számítanánk, hadd cipeljék a légvárat. Az ment nekik két éve is. Ugyanis teljesen új légvár érkezik Erkedre csütörtök este, Palkó barátom jóvoltából. Tehát készülhetnek a fiatalok az ugrálásra.