FELHÍVÁS!

  Civil szervezetek vidéken, avagy a vidéki közösségek szolgálatában

Magadra ismertél? Vagy ismersz ilyen civil szervezetet?

Ha civil szervezeted vidéken tevékenykedik, vagy olyan tevékenységeitek, jó projektjeitek vannak, amelyeket vidéken valósítottatok meg, vagy a vidéki közösségeknek szólnak, akkor itt az alkalom, hogy csatlakozz csapatunkhoz, hogy másokkal is megosszuk örömeid, sikereid!

 Alapítványunk – Civitas Alapítvány – arra törekszik, hogy serkentse és felkarolja a vidéki civil önszerveződést. *

Hogyan? Mindenekelőtt a civilek jó példáinak, sikertörténeteinek a bemutatásával, annak megmutatásával, hogy civil kurázsival, összefogással mi minden megoldható és megvalósítható.

Szervezetednek van ilyen projektje, sikertörténete? Avagy ismersz olyan civil szervezetet, jó projektet, amelyet szerinted érdemes lenne szélesebb körben bemutatni?

Ha igen, akkor, január 26-ig írd meg nekünk a szervezet nevét és elérhetőségeit (postacím, telefonszám, e-mailcím, a szervezet munkatársának a neve): rozalia.csaki@ civitas.ro, 0266-218.481

A kiválasztott civil szervezetekkel majd személyesen fogjuk felvenni a kapcsolatot, mert jó példáikról, sikertörténeteikrő l kis filmet készítünk, amelyeket DVD formájában országszerte ismertetni fogunk.

Hogy ez egy jó promóciós lehetőség? Hogy érdemes a legjobbak és a legügyesebbek között lenni?
IGEN, és mi érdeklődéssel, örömmel karoljuk fel örömeiteket, sikereiteket, hogy ezáltal másoknak is segíthessünk, ötletet adhassunk!

A bekapcsolódó civil szervezetek számára még más meglepetést is tartogatunk…

Várjuk jelentkezéseteket, javaslataitokat!

* Projektünket – Látható civil kezdeményezések, mint a központi és észak-nyugati régió vidéki közösségeinek hatékony fejlesztési lehetőségei – a Phare 2006 – A civil szektor fejlesztése és polgári nevelés program támogatja.