Időpont: 2008. december 10-11.
Helyszín: Budapest, CEU Conference Center (X. ker. Kerepesi út 87.) 

A CTF Alapítvány szakmai partnereivel és külföldi szakértők bevonásával adományszervezés és érdekérvényesítés témakörökben konferenciát szervez, melyen az alábbiakon kívül sok más kérdésre is választ kaphat:
- Mi köti össze az Egyesült Államok elnökválasztási kampányát a magyar civil szervezetek életképességével?
- Mennyit érdemes egy civil szervezetnek egyéni adományszervezésbe fektetni?
- Hogyan lehet eredményes a mai Magyarországon a profi civil lobbizás?
- Lesz-e hatása a pénzügyi válságnak szervezetünk bevételeire?

A 21. század civil szervezeteinek a fegyvertárában két eszköznek feltétlenül szerepelnie kell ahhoz, hogy stabil pénzügyi alapokon hatékonyan tudjon működni: az egyik fontos eszköz az érdekérvényesítés, a döntéshozók befolyásolása, az érdekeltek és a közvélemény figyelmének felkeltése, mozgósítása. Sokan az érdekérvényesítés legfőbb lehetőségének a lobbimunkát tekintik, pedig ezen kívül számos eszköz létezik még a döntéshozók hatékony befolyásolására. Erre adnak példát a 2007-ben, az Európai Bizottság támogatásával indult *Van szavunk!” – Érdekérvényesítés az emberi jogok terén című projektünk résztvevői, és a közép-kelet európai régióból meghívott előadóink is. Vannak például országok, ahol az EU-s források elosztásánál a hazainál jobban érvényesültek a civil szempontok. Utánajárunk, miért, és hogy mit lehet még tenni.

Az adományszervezésről már bebizonyítottuk, hogy a szervezetek életben maradásához nélkülözhetetlen tevékenység. Idén kelet-európai példákat, tapasztalatokat és eredményeket is bemutatunk a régióból meghívott előadóink segítségével.

Neves közgazdászok mondják el véleményüket arról, hogyan alakulhat a jövőben az állami- és magántámogatás Magyarországon.

A plenáris beszélgetések mellett angol (szinkrontolmácsolást biztosítunk) és magyar nyelvű workshopokon kapnak gyakorlati útmutatást a résztvevők az adományszervezéshez kapcsolódó számos aktuális témában.

És ami még nem volt! idén először szervezünk:
- Adományszervezői vásárt – tárgyaljon és kössön üzletet az adományszervezési munkába bevonható szakemberekkel: adatbázisok, telemarketing, DM, reklám, online marketing, nyomdatechnika, különleges ajándéktárgyak stb. (szervezés alatt)
- Exkluzív tanácsadást az első 10 befizetőnek - 1%-os kampány és éves fundraising terv témakörökben (segítünk behozni a lemaradást).

Részvételi díj:
- adományszervezés (dec 10.) – 24.000 Ft+20% Áfa. Kizárólag egyesületek, alapítványok, kht-k részére – támogatott ár. Egyéb szervezeteknek 50% felár.
- érdekérvényesítés (dec 11.) – ingyenes nap. Nem civilszervezetek számára 10.000 Ft+20% ÁFA.

Részletes program, jelentkezési lap, a részvételi díj és a részvételi feltételek megtalálhatóak a http://www.ctf.hu/index.d2?target=open&id=139&language=hu.

Szívesen adunk tájékoztatást emailben vagy telefonon is! Írjon az adomanyszervezes@ctf.hu emailre, vagy hívjon minket a +36-1-385-2966-os telefonszámon.

Az Ön részvételére is feltétlenül számítunk!

Üdvözlettel:
Sátor Balázs
ügyvezető igazgató
CTF Alapítvány