Bordáska jóvoltából szeptember első napjaiban újra Szilágyerkeden “fejlesztünk”. Mégpedig megint játszóteret.

Szeptember 1-5. között megint játszótér-építésbe fogunk, pontosabban a két évvel ezelőtt átadott szilágyerkedi játszótér fejlesztésébe. Várunk jelentkező önkénteseket, akiknek kedve van részt venni egy igazán dinamikus település lelkes közösségének segíteni. Balázs Zoltán és Gizus vár bennünket.

Nemes Palkó (Novocom) már jelezte, hogy hétvégén mindenképpen csatlakozik, így idén is lesz légvár, ha nem is Titanic, de valami újat kipróbálunk…

Löffler Lacus (Tündérkert ‘97) is azt mondta, hogy az egész család kíváncsi lenne a két éve megvalósult játszótér testközeli kipróbálására. Úgyhogy valószínű, Ők is ott lesznek.

Nándi barátunk Zsuzsikával közösen házat épít/fejleszt Erdőkertesen, úgyhogy Ő is érdekelt a munkáskezek-toborzásban. Mondhatnám van némi konkurencia-harc, de ez most csak jót tesz a motivációnknak.

S amint láttuk/olvastuk, Zsuzsa idén otthon épített, Homoródalmáson. Lehet, hogy oda is el kellene mennünk tapasztalatcserére? :-)

Jocó hozza a formáját és állandóan repked, hátha egyszer éppen Szilágyerkeden pottyan le. :-) Bár az utódai építkeznek, ugyanis a KMDSZ éppen egy kolozsvári ifjúsági központ építésén agyal, de még nem indult el a folyamat. Szóval állandó építkezésben vagyunk … a gyereknevelés mellett. :-)

Többiek?

Ami a mostani “fejlesztési-terv”-ben szerepel: új hinta, padok, cserjék (bár kérdés, hogy utóbbit ősszel mennyire lehet megvalósítani , de reméljük, hogy működni fog). S persze további javaslatokat is várunk. Úgyhogy indulhat az agyalás…