Idén  június 24-27 között Sikondán (Komló-Sikonda, megyei ifjúsági tábor,  Tölgyfa u 4.) kerül megrendezésre az Ifjúsági Szakma 3. Országos Találkozója.

Az immár hagyományos Ifjúsági Szakma Országos Találkozója (ISzOT) leginkább egy táborszerű nyári egyetem, ahol a szakmai programok mellett mód nyílik a szabadidős, de a beszélgetős-játékos időtöltésre is. A találkozó célja az ifjúságügy, mint önálló diszciplína és az ifjúsági munka, ifjúsági szakma, mint egyedi és mással nem helyettesíthető tevékenység koherenciájának erősítése, ismertségének és elismertségének formálása.
A program keretében gondolatébresztő, vitaindító előadások, több szekció és szabadidős programok váltogatják egymást.

A rendezvény központi témája még nem dőlt el, a szakmapolitikai események függvénye vagy egy valódi módszertani vásár vagy az ifjúsági törvény feldolgozása lesz napirenden.

A maximált létszám: 180 fő (150 résztvevő, illetve 30 rendező, vendég, előadó)

A rendezvényen a részvétel jelentkezéshez és az ISZT Alapítványnak befizetett összeghez kötött: Számlaszám: 11600006-00000000-31800655 (Közleményben kérjük feltüntetni a résztvevő nevét) Március 15-ig történő befizetés(!) esetén az összeg: 6000 forint (Ifjúságsegítő hallgatóknak 4000 forint), április 30-ig 9000 forint (Ifjúságsegítő hallgatóknak 6000 forint). Május 1-től és a helyszínen a szállás és étkezés lekötésének kötelezettsége miatt jelentkezésre nincs lehetőség!

Jelentkezés iszot2010@gmail.com címen a név, a telefonszám, emilcím megadásával és a speciális igény feltüntetésével.

A szervezők várnak minden ifjúságsegítőt, hallgatót, terepen dolgozót, szakembert, ifjúsági szervezeti tagot, vezetőt, önkéntest, az ifjúsági korosztályokkal is foglalkozó civil fejlesztőt, kutatókat, elméletalkotó szakembereket,  azaz mindenkit, aki az ifjúságügy érintettje.

Várják csoportok, műhelyek, csapatok felajánlását a programhoz, a szabadidős elemekhez (még 5 ilyen programelem szabad)

Bővebb információ: www.excenter.eu (Iszot 2010-es menűpont)

Tervezett program: iszot.doc (665 kB)