A BBTE Szociológia Tanszéke, a Max Weber Szociológiai Szakkollégium társszervezésében, szeretettel meghív minden érdeklődőt az “Iskolai agresszió” című, egy szociológiai vizsgálat eredményeinek és tanulságainak bemutatására és megvitatására.

Előadók Aáry-Tamás Lajos, jogász, a magyarországi oktatási jogok biztosa (Ombudsman), valamint, Kósa András László, szociológus, az oktatási jogok biztosának tanácsadója. A vitát Ferencz Zsolt újságíró moderálja.

A BBTE Szociológia Tanszéke 2002 októberében indította el a Szociológiai Nyílt Estek sorozatát, amelynek célja egy olyan fórum a létrehozása volt az erdélyi magyar közéletben, amelynek során a társadalomtudomá nyok művelői és közönségük kötetlen keretek között találkoznak, és aktuális társadalmi kérdéseket vitatnak meg. A rövid szünet után 2009-ben újraindított sorozat színhelye a BBTE Szociológia Karának új, Szántó utcai épülete. Az előadások minden érdeklődő számára nyilvánosak.

Az idei tanév első találkozásának időpontja November 4., Szerda, 17 óra, helyszíne a BBTE Szociológia Karának Plugarilor/Szántó utca 34 szám alatti épületének 8-as előadóterme.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
A Szervezők