Nonprofit szervezeteknek hirdet pályázatot az NFÜ az esélyegyenlőséget elősegítő minőségi oktatás támogatására a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében.  Pályázatot hirdet a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében TÁMOP-3.3.7/09/2 kódszámmal a minőségi oktatás támogatására, valamint az egész életen át tartó tanulás elősegítésére a kultúra eszközeivel a leghátrányosabb helyzetű kistérségek esélyegyenlősége érdekében. A támogatásra nonprofit szervezetek, egyesületek, alapítványok és egyházak nyújthatnak be pályázatot. 

A pályázat célja az esélyegyenlőség és minőségi oktatás szempontjából legmegfelelőbb közoktatási és kulturális intézményfenntartói környezet kialakítása, így az iskolarendszer esélyteremtő szerepének megerősítésére, a a halmozottan hátrányos helyzetű gyerekek és tanulók iskolai szegregációjának csökkentése, valamint továbbtanulási útjaik megerősítése. A támogatásra szánt keretösszeg 841 millió forint. 

Pályázati határidő: 2009. október 31. 

Bővebb információ:
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, Oktatási és Kulturális Minisztérium Támogatáskezelõ Igazgatósága; 1055 Budapest, Bihari János u. 5.
E:
nfu@nfu.gov.hu
I: www.nfu.hu/doc/1911
T: (06 40) 638-638