A pályázat célja: olyan modellprogram kidolgozása, mely a drámapedagógiai módszerek alkalmazásával a generációk közötti együttműködést és a fiatalok társadalmi elismertetését szolgálja.

A pályázat kódja: IFJ-GY-ÉA-08-MH

A támogatásra rendelkezésre álló keretösszeg: 372 872 Ft

A pályázat benyújtási határideje: 2009. március 26.

Pályázók köre: jelen pályázati kiírás keretében az alábbi, az észak-alföldi régióban székhellyel rendelkező szervezet nyújthat be e-pályázatot:

- Vonzáskör Egyesület

A pályázás részletes feltételeit, így a támogatás formáját és mértékét, a támogatható költségek körét, a pályázat benyújtásával kapcsolatos információkat a pályázati felhívás és a pályázati útmutató tartalmazza.

IFJ-GY-ÉA-08-MH részletes pályázati felhívás és útmutató megtekintése>>

A pályázatot elektronikus úton lehet benyújtani.

További információk az internetes pályázáshoz>>

További információk:

A pályázati felhívás és a pályázati útmutató elektronikus úton letölthető a www.szmm.gov.hu, valamint a www.esf.hu honlapokról.

A pályázattal kapcsolatban további információkat az (1)273-4250 telefonszámon, valamint az hazaitamogatas@esf.hu e-mail címen is kaphatnak a pályázók ügyfélszolgálatunktól.

• hétfőnként és szerdánként 9 és 17 óra,

• keddenként és csütörtökönként 9 és 16 óra,

• péntekenként 9 és 14 óra között.

A pályázatok tartalmi és szakmai kérdéseivel kapcsolatban a Mobilitás Országos Ifjúsági Szolgálat Észak-alföldi Regionális Ifjúsági Szolgáltató Iroda (4024 Debrecen, Piac u. 26/a. I. em. Tel: (52) 531-054) nyújt segítséget.