A pályázat célja azon szakértői kör kiválasztása, amelynek tagjai eseti szerződés alapján közreműködnek a Szociális és Munkaügyi Minisztérium és a Gyermek és Ifjúsági Alapprogram által gyermek és ifjúsági témában megjelentetett pályázatok szakmai értékelésében.

A pályázat kódja: SZAKE-IFJ-09

A pályázat benyújtási határideje: 2009. március 25., 24:00 óra

Pályázatot nyújthatnak be magyar állampolgársággal rendelkező azon természetes személyek, akik rendelkeznek

- jó kommunikációs készséggel, kooperációs képességgel, döntési képességgel, projektterv kidolgozásában és költségvetés elkészítésében való jártassággal, elemző- készséggel és pályázatírásban szerzett gyakorlattal, szélessávú Internet hozzáféréssel, illetve

- a választott szakértői témakör(ök)nél feltüntetett tapasztalattal, végzettséggel, gyakorlattal,

- felhasználói szintű számítógépes ismerettel (Word, Excel, Internet),

- on-line internetes alkalmazás használatára alkalmas Internet-kapcsolattal, és

akik regisztráltak az EPER-ben, valamint a szakértői tevékenységről számlát tudnak kibocsátani.

Nem nyújthatnak be pályázatot a Szociális és Munkaügyi Minisztériummal vagy az FSZH Mobilitás Országos Ifjúsági Szolgálattal köztisztviselői jogviszonyban álló munkavállalók, illetve az ESZA Kht.-vel vagy Szociális és Munkaügyi Intézettel munkaviszonyban és munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonyban álló munkavállalók.

Azon általános gyermek és ifjúságügyi szakértőknek, akik a korábbi évek pályázata alapján bekerültek a gyermek és ifjúsági szakértői névjegyzékbe, új pályázatot kell benyújtaniuk.

A korábbi gyermek és ifjúsági szakértői névjegyzék 2009. március 31-én hatályát veszti.

A pályázás részletes feltételeit, így a támogatás formáját és mértékét, a támogatható költségek körét, a pályázat benyújtásával kapcsolatos információkat a pályázati felhívás tartalmazza.

SZAKE-IFJ-09 részletes pályázati felhívás megtekintése>>

A pályázatot elektronikus úton a Pályázatkezelő internetes pályázatkezelő rendszerén keresztül, a regisztrációs eljárást követően kell benyújtani.

További információk az internetes pályázáshoz>>

További információk:

A pályázati felhívás és a pályázati útmutató elektronikus úton letölthető a www.szmm.gov.hu, valamint a www.esf.hu honlapokról.

A pályázattal kapcsolatban további információkat az (1)273-4250 telefonszámon, valamint az hazaitamogatas@esf.hu e-mail címen is kaphatnak a pályázók ügyfélszolgálatunktól.

• hétfőnként és szerdánként 9 és 17 óra,

• keddenként és csütörtökönként 9 és 16 óra,

• péntekenként 9 és 14 óra között.