Audiovizuális, oktatási és kulturális területtel kapcsolatos események és promóciós tevékenységek megszervezésére hirdetett pályázatot az Oktatási, Audiovizuális és Kulturális Végrehajtó Ügynökség. (KultúrPont)Mintegy 18 millió eurós keretösszegű pályázatot hirdetett az Oktatási, Audiovizuális és Kulturális Végrehajtó Ügynökség audiovizuális, oktatási és kulturális területtel kapcsolatos események és promóciós tevékenységek megszervezésére.

A pályázat célja az audiovizuális, oktatási és kulturális területen az Európai Unión belül, illetve világszerte egyéb helyeken zajló eseményekkel és promóciós tevékenységekkel összefüggő tanácsadásnak, illetve annak megtervezésének, megvalósításának és nyomon követésének támogatása. A projektek megvalósítási ideje legfeljebb 4 év (a támogatást egyszerre 12 hónapra ítélik oda, és ez három alkalommal meghosszabbítható).

Jelentkezési határidő: 2009. január 14. 

Bővebb információ:
Oktatási, Audiovizuális és Kulturális Végrehajtó Ügynökség (EACEA); 1 avenue du Bourget, B-1140 Bruxelles Belgium
E-mail: EACEA-TENDERS@ec.europa.eu
Web: eacea.ec.europa.eu/about/procurement/2008/03/call_en.htm,
ted.europa.eu/Exec?DataFlow=N_one_doc_access.dfl&Template=TED/N_one_result_detail_curr.htm&docnumber=296206-2008&docId=296206-2008&StatLang=HU
Tel.: +32 22921334 

forrás: KultúrPont