Rendelkezel egy életképes ötlettel, de úgy érzed, hogy szükséged van segítségre a kivitelezésben? Szeretnél stressz mentesen projektet menedzselni? Bizonytalan vagy a kivitelezés mechanizmusában? Nem tudod felmérni, hogy mire/kikre van szükséged, hogy akadálymentesen kivitelezd ötletedet? Mit vár el az Európai Unió azoktól a projektektől, amelyeket támogatni kíván? Szeretnéd a segítségként szolgáló tudást egy szakmai környezetben elsajátítani? Szeretnéd ha nem a projekt alakítaná az Te életed, hanem Te alakítanád a projektet?
A Prisma Egyesület képzése révén lehetőséged van választ kapni a fentebb említett dilemmákra és sok más érdekes kérdésre.

RAGADD MEG A LEHETŐSÉGET és jelentkezz most!!

A jelentkezési űrlapot a training@prismaconsulting.ro e-mail címről igényelheted.

Pénz-visszafizetési garancia: Amennyiben nem vagy megelégedve a képzés minőségével, szakmai tartalmával és ezáltal úgy gondolod, hogy „kidobott” idő volt részt vennie képzésünkön, mi visszafizetjük a képzés részvételi díját 100%-ban!

A képzés időpontja:
2008. november 8 – 9.

Jelentkezési határidő:
2008. november 3.

Képzés időtartama:
2 nap, szombat és vasárnap, reggel 9-től, délután 6 óráig

Helyszín:
Kolozsvár, Napoca út 2-4/27

Célcsoport:
A képzés célcsoportja azok a 18 és 30 év közötti fiatalok, akik jelenleg egyetemista státusban, vagy valamilyen civil szervezetben tevékenykednek, vagy a jövőben szándékukban áll.

Jelentkezés módja:
Az erre a célra összeállított jelentkezési űrlap kitöltése által lehet, amelyet elektronikus formában a training@prismaconsulting.ro elektronikus postacímre kell küldeni. Ugyancsak erről a címről lehet elektronikus formátumban igényelni az űrlapot.

Képzés lebonyolítása:
Elméleti és gyakorlati jellegű, tandíjas képzés. A részvételi díj: 80 RON

A résztvevők számára biztosított:
7 óra elméleti oktatásban, 7 óra gyakorlati képzésben. Minden résztvevő kézhez kap egy részvételi oklevelet, egy CD-t amelyen a képzésen elhangzott anyagok, valamint járulékos anyagok találhatók, a képzés anyagát nyomtatott formátumban, valamint mappát és írószert.

Fontos
· A képzésen napi egy étkezés (ebéd) biztosított a résztvevőknek.
· Maximális jelentkezők száma: 20 személy
· Bővebb információkat igényelhetnek a training@prismaconsulting.ro elektronikus címen, vagy a 0742-050-594-es mobilszámon.
· Projektfelelős: Filer Lóránd.

Szeretettel várunk minden lelkes jelentkezőt!!