Elkezdődött a folyamat: a legelszántabbak – és persze akik leginkább ráérnek – megérkeztek Erkedre: Zsuzsa, Varga Zoli, Bordáska (Ő volt az első és fantasztikus sárga motorral érkezett, ami minden erkedi fiatal lány életét felborította) és Macsu, illetve természetesen a már helyben lévő Gizus.

Egy tartalmas ebédet követően nekivágtunk a hétfőn kivágott fák előkészítésének. Az erkedi fiatalok lelkész barátunk, Zoli irányításával jelentős létszámban vették ki részüket a munkában. Alapvetően a fák kérgének lehántását, illetve simára csiszolását végeztük el az első napon. Azt már most tudjuk, hogy a fa elegendő lesz!!! És egyelőre még a lelkierőnk tart, bár fizikailag is komoly teher alatt voltunk ma.

De tegyük hozzá, hogy az első nap élmunkása egy erkedi fiatal, Norbi, aki már kora délutáni érkezésünkig jelentős mennyiségű fát szabadított meg kérgétől. Az alábbi fotón éppen vele fog kezet Balázs Zoli. Néhány fotó az első napról (klikk a képre):

 

Holnap tereprendezés következik, illetve a lipinka elhelyezése a végső helyére. Estére várjuk Palkót és talán Lacusékat.